Rólunk

 

A Vini's Room elindítását már jó ideje terveztem. A Vinimi kiscipők elött fogalmazódott meg bennem az ötlet, de az élet úgy hozta, hogy először a saját márkámat kezdtem el inkább építgetni, de mellette mindig vágytam arra, hogy minőségi, igényes és gyönyörű fa játékokkal és kiegészítőkkel is foglalkozhassak.

Második kisfiam -Arián- születésekor szerettem volna kicsit átrendezni a babaszobát, de azokat a termékeket, amiket szívesen vásároltam volna meg, csak külföldi oldalakról tudtam beszerezni. Ekkor döntöttem úgy, hogy eljött a Vini's Room ideje.☺️

A célom, hogy a weboldalon megtalálható legyen minden olyan termék, ami egy szép, modern és stílusos babaszobához kellhet. Mindemellett pedig olyan játékokat és eszközöket szeretnék forgalmazni, amik értéket közvetítenek és játékra ösztönzik gyermekeinket. Montessori filozófiáját szem előtt tartva próbáljuk nevelni kisfiainkat, ezért is fontos számomra, hogy a webshopban az ő szellemiségéhez igazodó játékok és tárgyak kapjanak helyet.

 

Elsősorban olyan hazai és nemzetközi gyártók termékeit választottam, akik kisebb, általában családi manufaktúrában működnek (vagy már abból nőtték ki magukat). Termékeik nem csak esztétikusak, de egytől-egyig kiváló minőségűek is.

Remélem elnyerik a tetszéseteket és örömmel választjátok a Vini's Room-ot.

Köszönjük, hogy velünk tartasz!