Vinimi

A Vinimi egyedi és divatos puhatalpú kiscipői egytől-egyig kézzel készülnek. A márka 2016-ban, családi vállalkozásként indult útjára, amikor megszületett első kisfiúnk, Vincent. (Vini☺️). Az ő számára szerettünk volna jó minőségű babacipőt vásárolni, de nem találtuk meg az igazán megfelelőt. Ekkor jött a Vinimi cipellők ötlete. A Vinimi puhatalpú kiscipők nemcsak esztétikusak, de prémium minőségű alapanyagokból készülnek, hogy a legmegfelelőbb és legkényelmesebb viseletet biztosíthassuk gyermekeinknek.

Jabadabado

A JaBaDaBaDo egy svéd formatervező cég, melyet egy belsőépítész házaspár Eva és Calle alapított a 90-es években. A skandináv dizájnt ötvözik szórakoztató és játékos formákkal, egyedi mintákkal és kortárs színekkel. Termékeik nemcsak kiváló minőségűek, hanem támogatják a gyermekek fejlődését, játékosságát és képzelőerejét, hogy mágikus kis világuk még boldogabb lehessen.

WigiWama

A WigiWama története 2015-ben kezdődött, amikor is 2 anyuka Santa és Anastasia játszósátrakat kezdett el készíteni. Termékskálájuk azóta egyre csak bővül, szebbnél-szebb termékeikkel egyedi és stílusos babaszobákat alakíthatunk ki. Szem előtt tartva a kicsik igényeit, termékeik nemcsak gyönyörűek, de a legjobb minőségű OEKO-TEX anyagokból készülnek, fenntartható gyártás mellett.